• DOLAR 32,38 %0.16
  • EURO 34,96 %-0.34
  • ALTIN 2.325,53 %0.22
  • BİST100 9.095 %0.16
  • BITCOIN 69.919 %-0.89
  • ETHERIUM 3.530 %-0.98
13°

Adl Belge

Firma Kodu #1235
Sektör Diğer Hizmetler
Adres Yenişehir Mahallesi. Osmanlı Bulvarı. Dumankaya Cadde İş Merkezi. D Blok. Kat:1 Daire:9 Pendik / İstanbul
URL https://adlbelge.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Adl Belge Danışmanlık ve Eğitim firması 2013 Kasım ayında şahıs şirketi olarak hizmet vermeye başlamıştır. Adl Belge yönetimi olarak toplamda 13 yılı bulan sektörel tecrübemizle ISO Kalite Belgelendirme süreçlerinin hazırlanması yönetimi konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri çalışmalarına devam etmektedir. Adl Belge amacımız başta KOBİ 'ler olmak üzere her düzeydeki firmaya ihtiyacı olan tüm belgelendirme alt yapılarını sağlamak, en uygun süre ve maliyetlerle zamanında belge almalarını sağlamaktır. Adl Belge 'nin asıl ve mevcut müşteri kitlesini KOBİler meydana getirmektedir.

Bu amaçla şirket için yapısı çok iyi organize etmiş bulunan firmamız firmalara almak istedikleri ve konu hakkında bilgi sahibi olmadıkları belgelerde dahil ücretsiz bilgi ve danışmanlık hizmeti de vermektedir. Bu açıdan ele alındığından Adl Belge B2B alanında faaliyetlerini yürütmektedir. Diğer taraftan ele alındığındaysa bireysel eğitimler almak isteyen tüm kişilere de işletme bünyesinde çeşitli konularda eğitim ve destek firmamızca organize edilmekte verilmektedir.

Türkiye 'nin her iline aynı hız, kalite ve maliyet olgusu hedefiyle hizmet vermekte olan Adl Belge bu nedenle "Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanına" sadece 700 metre mesafede konunlanmıştır. Böylece hızlı olarak İstanbul dışında ve İstanbul içinde hızlı ve tam zamanında hizmetlerini kolaylıkla ulaştırabilmektedir. Tamamen standartlara uygun belgelendirme faaliyetlerinin gerçek temelli ve eş zamanlı yürütülmesi için sadece belge alınması değil danışmanlık hizmetlerini web sitesi üzerinden de hızla geliştirmektedir. Hızın ve dolayısıyla zamanın ne kadar değerli olduğu ticari bir dünyada yaşadığımızın farkındalığıyla faaliyet gösteriyoruz.

Adl Belge 'nin hizmet alanları içerisinde başta belgelendirme çalışmaları olmakla birlikte, kurumsal kimlik ve statü oluşturma amaçlı olarak firmalara web sitelerinin geliştirilmesi, kurumsal renklerin ve kişiliğin kazandırılması amacıyla pazarlama ve satış danışmanlığı, web sitesi kurumsal yüzü geliştirme danışmanlığı da vermektedir. Günümüz yönetim danışmanlığı ve kurumsal kimlik anlayışı tüketiciler gözünde tamda bu noktalardan başlamak zorunda olduğu halde çok sayıda firmanın henüz bu gerçeği fark etmedikleri de tespitlerimiz arasında yer almaktadır.

Bunlar da ilginizi çekebilir