• DOLAR 32,34 %0.27
  • EURO 35,12 %-0.05
  • ALTIN 2.308,82 %1.37
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.762 %1.92
  • ETHERIUM 3.551 %0.85
14°

Adıyaman Tütünü

Firma Kodu #1400
Sektör HİZMET
Adres Çelikhan Tütün Toptancılar Pazarı Merkez / Adıyaman
URL http://www.adiyamantutunu.com
Şehir/Eyalet Roche Caiman
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Adıyaman Tütünü ( 0532 704 85 69)

Türkiye’nin Her Köşesine Perakende – TopTan Adıyaman Çelikhan Tütünü Gönderdiyoruz..!

Dünyaca ünlü Adıyaman / Çelikhan tütün’ünü ayaginiza kadar getiriyoruz. Artan sigara fiyatlarından şikayetçiyseniz neden paranızı Amerikan malı sigaralara veriyorsunuz. Dünyanın en kaliteli tütünü olarak bilinen Adıyaman tütünü özellekle Adıyaman’ınÇelikhan ilçesinde yetiştirilmektedir. Toptan fiyatına satışlarımızı internet aracılığıla bize ulaşan müşterilerimize uyguluyoruz. Piyasada 80 TL ye kadar satılan tütün, şimdi çok daha uygun fiyata…

Tamamen kendi yetiştirdiğimiz tütünü hiç bir katkı maddesi kullanmadan doğal olarak yetiştrip kişiye özel şekilde hazırlayıp, sizin özel tütünüzü size gönderiyoruz. isteğiniz dogrultusunda kıyım yapmaktayız (kalın kıyım,orta kıyım,ince kıyım, )

Size göndereceğimiz tütün tek çeşit olmayıp yaklaşık 8 farklı tütün çeşidimiz mevcuttur.Tüm çeşitler aynı fiyattır ancak herkesin damak tadı farklı olduğundan bazıları hafif, bazıları ağır bazıları orta sever,bu yüzden Satış sorumlumuz

İhsan PARLAK ile irtibata geçtiğinizde kendisi sizinle konuştuktan sonra size en uygun tütünü gönderecektir. Adıyaman Çelikhan Tütüncülük..

Türkiyede hemen hemen her şehirde açık tütün bulmak mümkündür ancak bir çok yerde kar amacı güdülerek en kötü kalite tütünler yüksek fiyattan satılmaktadır. İnsanların bir çoğu doğal olarak iyi ve kötü tütün arasındaki farkı ayırt edememektedir.Eğer sizde sigara içmekteyseniz Muhtemelen sizde hayatınızın bir döneminde tütünü denemiş ancak boğazınız yandığından,ağır olduğundan şikayet ederek tütünden vazgeçmişsinizdir.Ancak şu kadarını söyleyebilirimki bize ulaştığınız taktirde size en uygun tütüne karar verilip size ulaştırılacaktır.Sitemizde ayrıca tütün saklama,sarma,filtre kullanma hakkındaki bilgilerede ulaşacaksınız.

NOT : Aldıgınız 1 kg. adiyaman tütünü 1 paket Captain Black Gold kariştiriniz ve oluşan harman paket sigara bıraktırır adama baştan söyliyeyim. En büyük özelliği bu harmanın, sigara içtiğiniz ortama sigara kokusu yerine mükemmel bir çikolata kokusu yayar. Çikolata dedim diye tadı sigarası gibi zannetmeyin. Bunun o sigarayla alakası yok tad bakımından.

e-ticaret, sigara, tütün, bitkisel ürünler, genel, nargile, e-sigara

Bunlar da ilginizi çekebilir