• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.018 %0.39
  • ETHERIUM 3.090 %1.1
13°

Ada Evden Eve Nakliye

Firma Kodu #4039
Sektör Diğer Hizmetler
Adres Muammer Aksoy Cad. Sedef Tır Garajı Sefaköy, Küçükçekmece İstanbul
URL https://www.adanakliye.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Ada Nakliye ve Taşımacılık olarak; sizler için uzun yılların getirdiği deneyim ile profesyonel taşımacılık hizmetleri yürütmeye devam ediyoruz. İşimize verdiğimiz önem ve değerin bir göstergesi olarak, iş kalitesine ve zamanlamaya son derecede dikkat ediyoruz.

Ada Nakliye
Ada nakliye şehirlerarası nakliye, evden eve nakliye, eşya depolama, ofis taşımacılığı, fabrika, banka, müze taşımacılığında uzman kadrosuyla siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Nakliye şirketlerinin önde gelen isimlerinden olan Ada Nakliye güvenilir taşımacılığı sayesinde sektörün en iyilerinden olmayı başarmıştır. Siz de kaliteli hizmet almak istiyorsanız Ada Nakliye iletişim numaralarından veya web sitemizden bize ulaşabilir, size özel fiyat tekliflerimizi öğrenebilirsiniz.

Şehirlerarası nakliye
Türkiye’nin neresinde olursanız olsun Ada Nakliye, tüm şehirlerarası nakliye işlerinizi büyük bir titizlikle gerçekleştir. Şehirlerarası nakliyede garantili taşımacılığı sayesinde eşyalarınızı güvence altına alır.

Evden eve nakliye
Evden eve nakliye de tüm hizmetlerimizde olduğu gibi, eşyalarınızın boyutu ve niteliğine göre paketlenir. Yolculuk ve teslimat süreci boyunca eşyalarınız Ada Nakliye güvencesi altındadır.

Eşya depolama
Ada Nakliye hizmetleri yalnızca nakliye ile sınırlı değildir. Müşterilerimize aynı zamanda eşya depolama konusunda da hizmet sağlanmaktadır. Üstün müşteri memnuniyeti bilinciyle hareket ederek, eşyalarınız yüksek güvenlikli olarak korumaktadır.

Ofis taşımacılığı
Ofis taşımacılığı ile masa, sandalye, bilgisayar gibi ofis eşyalarınızda kısa sürede ve güveli bir şekilde nakledilmektedir.

Fabrika taşımacığı
Fabrika taşımacılık hizmetimizde; makine ve teçhizatlarınız ağırlıkları ve ölçülerine göre sınıflandırılır. Ağır eşyalarınız vinçlerimiz ve uzman operatörlerimiz tarafından titizlikle taşınır.

Müze taşımacılığı
Müze taşımacılığı hizmetimizde; tarihi eserler, mücevherler, kıymetli eşyalar … Büyük bir özen ve yüksek güvenlikli olarak taşınmaktadır. Bu eserlerin depolanmasında; kamera sistemi ve güvenlik kimliğine sahip görevlilerimiz tarafından maksimum önlemlerle korunmaktadır.

Banka taşımacılığı
Banka taşımacılığı hizmetlerimizde; bilgisayar, masa, sandalye, kıymetli evrak gibi tüm eşyalarınız uygun taşıma yöntemleriyle korunaklı olarak nakledilmektedir. Tüm banka taşımacılığında şubelerinizden eş zamanlı olarak taşıma işlemi gerçekleştirebilir, dilerseniz uygun depolama seçeneği ile muhafaza edebilirsiniz. Banka taşımacılığı işlemleriniz için; bize iletişim numaralarımız ve web sitemizden ulaşabilir, kendinize en uygun taşıma yöntemi ve fiyatı seçebilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir