• DOLAR 32,39 %0.15
  • EURO 35,61 %0.47
  • ALTIN 2.327,55 %0.31
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 71.000 %2.6
  • ETHERIUM 3.572 %1.91
11°

34 Fly Cam

Firma Kodu #1331
Sektör HİZMET
Adres Hasanpaşa Mah. Kurbağalıdere Cd. No: 25 Kat: 5 Kadıköy / İstanbul
URL http://www.34flycam.com
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
Drone Kiralama

Teknolojiyi Kullanmak

Günümüzde bazı iş alanlarında yapılan işi takip edebilmek için kuş bakışı görüntü almak gerekebilir. Bunlar genellikle şantiye işleri, inşaat, futbol karşılaşmalarının izlenmesi ve film çekimleri gibi alanlardır. Yeni teknoloji sayesinde bu tip işler artık insansız hava araçları olarak bilinen drone yardımıyla risk almadan güvenli bir şekilde yapılabilmektedir. Bu çerçevede drone kullanımın yaygınlaşmasıyla drone kiralama şirketleri bu konuda hizmet vermektedir.

Modern Hizmet

Firmamız 34flycam de bu konuda hizmet vermekte olup siz değerli müşterilerimize drone kiralama konusunda cazip seçenekler sunmaktadır. Drone kiralama konusunda kullanım alanları sadece yukarıda bahsi geçen işlerle sınırlı olmayıp sevgililer için özel sürprizler veya özel günler için organizasyonlar konusunda da firmamız müşterilerinin yanındadır. Bu yöntemle işlerin güvenli yapılabilmesinin yanı sıra yüksek kalitede görüntü de elde edilebilmektedir.

Özellikle şantiye alanlarında işin gidişatını izlemek ve iş güvenliği gibi konuları takip etmek için yapılan işlerde çok geçerli ve kullanışlı bir yöntemdir. Bu bakımdan drone kiralama yaygın olarak tercih edilebilmektedir. Özellikle futbol müsabakaları ve dizi çekimlerinde alçalıp yükselmek suretiyle farklı yüksekliklerde çekim yaparak geniş açılardan görüntü sağlanabilmektedir. Bu özellik aynı zamanda diğer işler için de benzer avantajlar sağlar.

Uçan Gözler

Sağladığımız hizmetlerde kullandığımız ekipmanlar her konuda beklentiye cevap verebilecek teknolojik alt yapıya sahiptir. Hizmetlerimizde kullanılan modeller DJI S1000, dji inspire 1, dji inspire pro gibi 4K kalitede Havadan Çekim yapabilen modeller olup havada kalma süreleri ve görüntü kaliteleri açısından son teknoloji cihazlardır. Bu cihazları seçerken ve kullanırken rüzgâr yönü ve hava koşulları da büyük önem taşımaktadır.

İyi Hizmet

Son dönemlerde popüler hale gelen bu havadan çekim iş kolunda pek çok firma türemiştir. Öyle ki bazı kişiler Sadece web sayfasına istinaden taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışmaktadır. Bu konuda hizmetin kesintisiz ve tam olması önemlidir. Bunun bilincinde olan 34flycam profesyonel desteği ile müşterilerinin yanındadır. Zira bu hizmetlerde olması muhtemel kesinti her zaman sadece para ile ölçülemeyecek düzeyde olmayıp ciddi prestij kayıplarıyla sonuçlanabilir. Bu da müşteri kaybı ya da olumsuz referanslara yol açabilir. Bu bakımdan bu konuda seçim yaparken müşterilerimize son derece dikkatli olmalarını ve kendilerini yolda bırakmayacak firmalarla çalışmalarını öneririz.

Bunlar da ilginizi çekebilir