Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’ Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’

Niğde Belediyesi, final haftasına giren öğrenciler için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşkede ki Sabiha Şahenk Kütüphanesi önünde öğrencilere çorba ikram ediyor.

Her dönem vize ve final sınavları öncesinde, öğrencilerin moral ve motivasyonlarının artırılması amacıyla, Çorba Pınarını kütüphane önüne kuran Niğde Belediyesi, öğrencilere hafta boyunca, belirli saat aralıklarında sıcak çorba ikram etmeyi sürdürüyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de zaman zaman Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Merkez Yerleşkesine giderek, öğrencilere çorba ikramını bizzat kendisi yapıyor.

Öğrencilerle bir arada olmaktan, onların yaşadığı sınav stresinin azaltılmasına bir nebze de olsa katkı sunmaktan, büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak, sınav haftalarında öğrencilerimize sıcak çorba ikram etmeyi gelenek haline getirdik. Öğrencilerimizin moral ve motivasyonunun artmasına katkı sağlayan çorba dağıtımını her sınav döneminde yapacağız. Sadece çorba değil, zaman zaman öğrencilerimizin karşısına farklı sürprizlerle de çıkacağız. Öğrencilerimize sınavlarda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri de sınav haftalarında, sıcak çorba ikramında bulunan Niğde Belediyesi’ne ve Merkez Yerleşkeye gelerek çorbaları bizzat ikram eden ve öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler.

I M G 20240109 W A0001

Editör: Selim GÖKEL