Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bor’da 31 Mart’tan sonra bambaşka bir hizmet belediyeciliğinin başlayacağını vurgulayan Erat, “Odunu olmayanın sobasına ateş, ekmeği olmayanın sofrasına aş, derman arayanının yüreğine çere olacağız. Bütünleyici Belediyecilik ilkesiyle Bor’a hizmet düsturuyla çıktığımız bu yolda iyi gününde de kötü gününde de vatandaşlarımızın yanında olacağız. 

Sosyal belediyecilikte etkin, hizmet belediyeciliğinde yetkin bir sistem anlayışıyla, esnaflarımızla, kadınlarımızla ve gençlerimizle katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla ilçemize hizmet edeceğiz. 

Milletvekili Uzkurt memleketi Çamardı’da Milletvekili Uzkurt memleketi Çamardı’da


Her esnafımızın her vatandaşımızın Bor’a dair söylemleri bizler için çok önemli. Bor halkının talep ve beklentilerine cevap vermek, sorunlara çare olmak için kadrolarımızla emin adımlarla geliyoruz. 


Halkımızın bu samimiyeti 31 Mart’ta hizmetin adresinin MHP olacağını gösteriyor. Ayırmadan, ayrışmadan, canla başla ilçemizde kaldığımız yerden hizmet belediyeciliğini başlatacağız” şeklinde konuştu.

Editör: Selim GÖKEL