Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, ziyaretlerini meşhur Bor Pazarı esnaflarını ziyaret ederek devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ve parti yöneticileriyle birlikte Bor Salı Pazarını ziyaret eden Sıtkı Erat, pazar esnaflarıyla sohbet ederek hayırlı işler bol kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar pazar yerinde MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat’a ve İlçe Başkanı Mustafa Tecimer’e büyük ilgi gösterdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

ERAT: HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, belediye başkanlığı döneminde yaptıkları hizmetlerin bugün önlerine geldiğini belirterek, “2010 yılında üzerini kaparak bölgenin ilk ve tek yürüyen merdivenli ve asansörlü pazarı haline getirdiğimiz meşhur Salı pazarımızda hemşerilerimizle buluşarak onların istek ve taleplerini dinledik. Demek ki belediye başkanlığı dönemimizde aldığımız kararların doğru kararlar olduğunu bugün ilçemize kazandırdığımız pazarımızla görüyoruz.  Vatandaşlarımız ve pazar esnaflarımızda bizi büyük bir ilgi ve teveccüh ile karşıladı.  Bu coşkunun ve sevginin arkasında yılların tecrübesi ve hemşerilerimizle olan samimi bağımız var. İnşallah ilçemiz için bundan sonrada canla başla çalışmaya ve güzel projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

TECİMER: BOR İÇİN YOLA ÇIKTIK
Seçim çalışmaları ile ilgili kası bir açıklamada bulunan MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer ise yaptığı açıklamasında yoğun bir tempo içerisinde seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Belediye Başkan Adayımız Sıtkı Erat ve tüm teşkilatlarımız ile birlikte yoğun bir tempo içerisindeyiz. Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz, partimize ve adayımıza gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Her zaman dediğimiz gibi fethedilmemiş gönül bırakmayacağız ve tüm vatandaşlarımızla bir geleceğiz. Hemşerilerimizin beze gösterdiği ilgiye de teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir Bor için, sorunlarıyla değil, huzur, refah ve kalkınmasıyla bilinen bir Bor için bu yola çıktık. Hep birlikte tüm hemşerilerimizle birlikte 31 Mart Seçimlerinde Bor Belediye Başkanlığı’nı kazanacağız” dedi. 

Editör: Selim GÖKEL