Engelliler haftası nedeni ile bir açıklama yapan Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Peşin; Toplumumuzun önemli bir parçası olan engellilerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi için onların, iş hayatında yer alabileceği istihdam alanlarının oluşturulmasına özen gösterilmesi, eğitimlerini uygun programlar dâhilinde alabilecekleri imkânlar artırılarak birlikte yaşadığımız alanlar kullanabilecekleri biçimde yapılandırılmalıdır.

Engelli vatandaşlarımızın eğitim, istihdam ve sosyal yaşam içinde karşılaştıkları sorunlarının çözümüne yönelik olarak, özellikle son yıllarda memnuniyet verici gelişmeler yaşanmaktadır.

Geleceğe güvenle bakan bir toplumu inşa etmek, hiç kuşkusuz engelli ya da engelsiz ortak umut ve hedefleri paylaşarak birlik ve beraberliği sağlamaktan geçmektedir.

Her sağlıklı insanın da engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması temennisiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza, ailerlerine ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.

Bir engelli babası olarak Eşim Mukaddes Pesin'e ise dünyadaki tek varlığımız biricik oğlumuz Ramazan'a olan ilgisi için minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. 
Editör: TE Bilişim