Geçtiğimiz gün açılışı yapılan Zehra Ticaret hizmete girdi.
İşyeri, Yeni Hükümet Meydanı, Karaca Uğurlu Mahallesi, Haydar Özalp Caddesi Baydar Apartmanı altında geçtiğimiz Cuma Günü saat 15.30’da dualarla açılışı yapıldı.  İşyerinin açılış kurdelesini Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahri Eker,  birlikte kesti. Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Erat ,’ilçemizde bir işyerini ve bu işyerinde çalışanları Bor Ekonomisine kazandıran Oğuz kardeşime teşekkür ediyorum, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’ dedi.
Açılış sonrası, davetlilerine işyerinde tanıtım turu yaptıran Zehra Kırtasiye işletme sahibi Oğuz Buldu gösterilen yoğun ilgi ve alakadan memnun olduğunu belirterek,’’işyerimiz toptan ve perakende kırtasiye malzemeleri satışı, bilgisayar sarf malzemeleri ve Bilgisayar satışı, güvenlik sistemleri kurulumu ve teknik servisi konularında ilçe halkımızın ve müşterilerimizin hizmetindedir.’’ Dedi
 
Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayları Eczacı Ahmet Oğuz Cavlaz, İşadamı Yusuf Demirbilek ve Eczacı Ayten Kevser Tengiroğlu başta olmak üzere birçok İlçe Oda Başkanı, Esnaflar, Bürokrat ve siyasi parti temsilcilerini yanı sıra birçok vatandaş açılışa yoğun ilgi gösterdi. 


Editör: TE Bilişim