Belediye-İş Sendikasının Niğde Belediyesi ile sürdürdüğü TİS görüşmeleri sonlandı. Yeni TİS Bugün(25 Şubat Salı) Saat 17.00’de Kültür Merkezinde İmzalanacak tören ile ilan edilecek

 

Belediye-İş Sendikası ile Niğde Belediyesi arasında sürdürülen Toplu İş Sözleşmesi (TİS) görüşmeleri mutlu son ile bitti. Yaklaşık 30 günü aşkındır devam eden görüşmelerin Sendika adına başarılı bir şekilde sonuçlanmasının ardından bugün Kültür Merkezinde yapılacak imza töreni ile ilan edilecek.

 

Yılın “Emekçi Dostları”

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şubesinin geçen yıl başlattığı ve geleneksel olarak her yıl devam ettireceği “Yılın Emekçi Dostu” ödülü ’de aynı törende sahiplerini buluyor. Belediye İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı tarafından bu yıl “Emekçi Dostu” ödülüne, Belediye-İş Sendikasının örgütlü olduğu ve yaklaşık 5 yıldır beraber çalıştıkları Niğde İl ve İlçe Belediye Başkanları layık görüldü. Bilindiği üzere Belediye-İş Sendikası Çiftlik ve Bor Belediyelerinin haricindeki bütün Belediyelerde örgütlü bulunuyor.

 

Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ödül ile ilgili şu bilgilere yer verildi;  “Yaklaşık 5 yıldır görev yapan ve Sendikamıza yakın ilgi gösterip ilgilerini esirgemeyen Niğde Belediye Başkanımız Sn. Faruk AKDOĞAN, Altunhisar İlçe Belediye Başkanımız Sn. Erdal SARI, Çamardı İlçe Belediye Başkanımız Sn. Yavuz SOYLU ve Ulukışla İlçe Belediye Başkanımız Sn. Hacı AVŞAR hem vefa hem de Sendikamıza verdikleri değerden dolayı “Yılın Emekçi Dostu” ödülüne layık görüldüler.

 

 Ulukışla Belediye Başkanımız Sn. Hacı Avşar’ın ödülü geçtiğimiz hafta Ulukışla Belediyesinde yaptığımız TİS töreni ile kendisine takdim edilirken, Bu yıl henüz yeni Toplu İş Sözleşme yapmadığımız İlçe Belediye Başkanlarımız ile Niğde Belediye Başkanımızın ödülü ise bugünkü TİS töreninde takdim edilecek”


Editör: TE Bilişim