Niğde Belediyesi arkası eski hastane arsasına yapılması planlanan yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar başladı. AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili Gültekin: İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun Niğde ziyaretinde sözünü verdiği ve Niğde'mizin tarihi dokusuna uygun olarak Selçuklu Mimarisinde yapılacak Hükümet Konağı Projemizin inşaatına başlamış bulunmaktayız.


Şehir merkezimizin çehresini muntazam bir şekilde değiştirecek ve 14.888,20 m² inşaat alanına sahip olan Yeni Hükümet Konağımızın içerisinde Konferans Merkezi, Kapalı Otoparkı, Altyapı ve Çevre Düzenlemesiyle, Türkiye'de tek olan projemizi 550 takvim gününde tamamlayarak Niğde'mize kazandırmak için elimizden geldiğince yoğun bir çalışma dönemi geçireceğiz.


AK Parti hükümetleri tarafından 18 yıldır Niğde’mize yapılan yatırımlarla şehrimiz çok farklı bir konuma gelmiştir. Tüm çabamız ve çalışmalarımız bu konumu daha üst seviyelere çıkarmaktır.

Bu projenin ilimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Niğde Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek’e, Milletvekilimiz Sayın Yavuz Ergun’a, Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir’e, Ak Parti Niğde Teşkilatımıza ve ayrıca her daim bize güvenen Niğdeli hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum.

Editör: TE Bilişim