Bor ilçemiz TOKİ Mahallesi sınırları içerisinde Ağustos ayı içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanan Yaşam Park Niğde AVM’nin tanıtım kokteyli gerçekleştirildi. 

 15 milyon dolar yatırımla kısa bir süre sonra hayata geçirilecek olan Yaşam Park Niğde AVM’nin gerek lokasyon gerekse kiralama süreçleri hakkında bilgi verilmesi için düzenlenen tanıtım kokteyli geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

 Açılışı sonrası günden itibaren yaklaşık 300 kişinin istihdam edilmesi planlanan alışveriş merkezinin tanıtım kokteyline çok sayıda davetli katıldı.AVM binasında Çarşamba günü saat 15.30’da düzenlenen kokteylde davetlilere Yaşam Park Niğde hakkında bilgiler aktarıldı.

 Niğde’de hizmete girmesinden bugüne kaliteli işlere imza atarak adından sürekli bahsettiren Seel Ajans farkıyla gerçekleşen kokteyle, Niğde Valisi Alim Barut, Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emrah Çalapkulu, Bor Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, MHP Niğde Milletvekili Adayı Hasan Hüseyin Alınak, Ak Parti Niğde Milletvekili Adayları, Alparslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen, Chp Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak’ın yanı sıra kurum müdürleri yatırımcılar ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Bor TSO Başkanı Emrah Çalapkulu ,Niğde Valisi Alim Barut ve beraberindekilere kokteyl öncesi ,Yaşam Park AVM katlarınında gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yaşam Park  Niğde Alışveriş Merkezi’ne yürüme mesafesinde 10.000 kişi, 2-10 km mesafede 150.000 kişi ve 10-30 km  mesafede 50.000 kişinin yaşadığı da belirtilirken,bu veriler ışığında Yaşam Park’ın potansiyel ziyaretçi sayısını 210.000 kişi olarak değerlendirildiği konuşmalarda  girişimciler yatırım yapmaya davet edildi.

Yaşam Park Niğde Yönetim Danışmanı Uğur Kılavuz tanıtım kokteylinde yaptığı konuşmada Yaşam Park Niğde Avm’de kiralama sürecinin başladığının altını çizerken AVM’nin Niğde’ye hareket katacağını da belirtti.

Kılavuz; ‘’ Açıldığı günden itibaren 200 kişi istihdam edilmesi planlanan alışveriş merkezimizde, çalışanların tamamı NİĞDE’den olacak, bu da şehirdeki istihdama katkı sağlayacaktır. Şimdiye kadar alışveriş için çevre illere giden halkımız bundan sonra tüm ihtiyaçlarını konforlu ve güvenli bir ortamda sağlayacaktır.’’dedi.

Yaşam Park Niğde Avm Müdürü Serdar Öztürk ise katılımcılara AVM binası ile ilgili bazı teknik bilgiler verdi.

 Öztürk; ‘’Toplam inşaat alanının 25.000 m² olan Yaşam Park AVM’de kiralanabilir alanın ise  13.000 m² olduğunu belirterek ‘’Yaşam Park Niğde,sineması,oyun eğlence alanları, cafeleri , açık teras alanları ve doyumsuz lezzetlerin tadılacağı fast food katı ile ilimizin vazgeçilmez uğrak yeri olacaktır.’’dedi.

Tanıtım Kokteylinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,Ak Parti Niğde Milletvekili Adayları Alparslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen de birer konuşma yaptılar.

Yapılan konuşmaların ardından kiralama sürecinin başlaması ile girişimcilerin başvuruları alınırken konuklar AVM binasını gezdiler.

Editör: TE Bilişim