Bor Toki'de bulunan ve uzun süredir hizmete girmeyi bekleyen Yaşam Park Niğde Ekim'de kapılarını açıyor.

Uzun zamandır açılamamasının nedeni olarak  , girişimci bulunamadığı ve Bor'lu ve Niğde'li işadamlarının yatırım için gecikmiş olması belirtilirken , artık Yaşam Park Niğde'nin önümüzdeki ay içerisinde hizmete gireceği belirtildi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat'da incelemeler yaparak AVM   yönetiminden bilgiler aldı.

Yaşam Park Niğde açıldığında  Niğde'nin sosyal faaliyet konusunda yüksek bir kazanım elde edeceğini belirten Erat ; '' Uzun zamandır hizmete açmayı planlıyorduk.Ama bir türlü işadamları yatırımlarını gerçekleştirmemişti. Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Emrah Çalapkulu'nunda yoğun girişimleri sonrasında inşallah önümüzdeki ay Niğde'ye ve ilçemize AVM kazandırmış olacağız.Çünkü buna  halkımızın ihtiyacı olduğunu biliyoruz.Açılacak olan Yaşam Park Niğde'nin Niğde'ye ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor ve buranın açılması için yoğun çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum ''dedi.

Yaşam Park Niğde'nin açılması hususunda sürekli yatırımcı ve iş adamları ile biraraya gelen Bor Ticaret Odası Başkanı Emrah Çalapkulu ise ; ''Bor'daki ve Niğde'deki  işletmelere sesleniyorum. Burası açıldığında Niğde'nin ilk ve tek alışveriş merkezi olacak . Kesinlikle yatırım yaptıklarında pişman olmayacaklar.Burası İşadamları ve işini geliştirmek isteyenler için büyük bir şans.İnşallah önümüzdeki ay burayı faaliyete geçireceğiz.AVM  25 000 m2 , açık alanda 5000 m2 üzerine kurulmuş toplamda 24500 m2 kapalı alana sahiptir.'' dedi.

Editör: TE Bilişim