Niğde'de Tüketici Kredileri, Kredi Kartı Konut Finansman Sözleşmesi ile ilgili olarak 3 bin 874 kişi şikayette bulundu.

Niğde Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı Kenan Şahiner, Tüketici sorunları heyetine 4 bin 414 adet şikayet geldiğini bunların 3 bin 874'nün Tüketici Kredileri, Kredi Kartı Konut Finansman Sözleşmesi ile ilgili olduğunu söyledi.

YAPILAN ŞİKAYETLERİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU TÜKETİCİ LEHİNE SONUÇLANIYOR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şahiner; "Mesafeli Sözleşmeler Abonelik Sözleşmeleri ile ilgili olarak 226, Tüketici Kredileri, Kredi Kartı Konut Finansman Sözleşmesi ile ilgili olarak 3 bin 874, Taksitli, Kampanyalı, Kapıdan Satışlar ile ilgili olarak 91, Turistik Devre tatil Paket Tur ile ilgili olarak 3 ve ayıplı mal ve hizmetler ile ilgili olarak 220 adet olmak üzere dönem içerisinde 4 bin 414 adet şikayet yapıldı. Yapılan şikayetten 4 bin 256 adedi tüketici lehine 158 tüketici aleyhine sonuçlandı" dedi.

Niğde Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığına, tüketicilerden gelen bütün şikayetlerin dilekçelerin verildiği günde değerlendirilerek en kısa zamanda sonuçlandırıldığını ifade eden Şahiner, tüketicilerin herhangi bir sorunla karşılaştıkları zaman Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığına müracaat etmelerini istedi. 

Editör: TE Bilişim