Adem, “Tarım Kredi'nin kurumsal kimliği yok edildi” Adem, “Tarım Kredi'nin kurumsal kimliği yok edildi”

Vali Mustafa Koç, Niğde Merkeze bağlı köylerde devam eden yatırımlar, ulaştırma ve altyapı çalışmaları ile 2023 yılında yapılması planlanan projeler hakkında İl Özel İdaresinden brifing aldı.

İl Özel İdaresi Birim Müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Genel Sekreter Ali Nebol, İl Özel İdaresinin ulaşım, altyapı, imar, yürütülen projeler, personel durumu, mali durumu, araç parkı, taşınmaz malları, Birim Müdürlüklerinin faaliyetleri ve sürdürmüş olduğu çalışmalar ve yine 2023 yılında yapılması planlanan projeler hakkında geniş kapsamlı ve detaylı bir brifing sundu.

Kamu kurumlarından, yapılan çalışmalar ve 2023 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında ayrı ayrı brifing almaya devam eden Vali Mustafa Koç, Vatandaşlarımız için hayata geçirilen her bir kamu yatırımının hassasiyetle takip edildiğini söyledi.

Yapılan her türlü çalışmada milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak projelerde kaynakların etkin ve verimli kullanılması ilkesini temel alındığının altını çizen Vali Mustafa Koç, “Kırsalda, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın refahı ve mutluluğu için tüm kurumlarımızla birlikte çalışıyoruz. Devlet olarak, vatandaşımıza nitelikli hizmeti en kısa sürede ulaştırma gayretindeyiz” dedi.

Editör: TE Bilişim