Her geçen gün vatandaşın boğazında yağlı urgana benzeyen ekonomi, Türkiye Cumhuriyeti devleti üzerinde yaşayan her bir vatandaşın canını acıtmaktan öteye geçtiğini söyleyen İYİ Parti Niğde İl Başkanı İbrahim Uzun açıklamasında; “Lafa gelindiğinde sürekli olarak vatandaştan “Sabır” dileyen AKP İktidarı ve Genel başkanları bunu kendi lüks yaşamlarına uygulamıyor. “İtibardan tasarruf olmaz” anlayışı ile çıktıkları yolda har vurup savurdukları Türkiye ekonomisi bugün önce vatandaşın tenceresinde, sonra işçinin gelirinde, memurun maaşında, işverenin vergi yükünde sürekli dibe gidiyor.


KENDİ ÜLKESİNE AMBARGO UYGULUYORLAR
Çiftçinin dahi üretimden uzaklaştığı bu akıl almaz ekonomide üretim sahaları da bir bir yok olurken, kendi kendinden ambargo uygulayan ülke hale getirdiler. Evlerde artık ekonomi konuşuluyor, geçim tartışılıyor, nasıl olur diye çıkış yolları aranıyor.


ESNAFTA VATANDAŞTA PERİŞAN
Sürekli devam ettirdiğimiz esnaf ziyaretlerimizde kime dokunsak bin ah işitiyoruz. Ne vatandaş piyasadan memnun nede esnaflar. 2-3 güne bir etiket değiştirmekten, bir hal olduklarını belirten esnaflar, vatandaşa cevap veremez hala geldiklerini söylüyor. Ekmeğin 3,50 TL’ye satıldığı bir zamanda varın diğer temel ihtiyaç ürünlerini siz düşünün.


8-10 YAŞINDA ÇOCUKLAR EĞİTİMİ DEĞİL EKONOMİ KONUŞUYOR
8-10 yaşındaki çocukların alacağı şey eğitim olacakken, hayattan ders çıkartmaları isteniyor, ülkenin sıkıntılarına eğiliyorlar. Vatandaşın tenceresinde aş yerine dert kaynar hale gelirken, marketlerin önlerinden, Pazar tezgahlarından almak artık lüksünde lüksü oldu.


ÇIKIŞ FORMÜLÜ BELLİ
AKP siyasetinde kendi üreticisinden çok dış kaynaklı ülkeler ve yandaş aracıların beslendiği sistemden çıkışın formülü bellidir. Millerin aklı olan Millet ittifakı, kaybedilen tüm değerleri fazlası ile yerine koymak için çıktığı yolda kararlılıkla ilerliyor. İYİ Partimizin ülke genel sorunları üzerine ürettiği politikalar ile adeta siyasetin lokomotifi olduğu gibi sürdürmüş olduğumuz akıllı ve gerçekçi politikalar ile bunu tüm ülke vatandaşlarına göstermiş oldu.


Değişimin kaçınılmaz olduğu ilk seçimde vatandaşın üzerine karabulut gibi çöken adında ak ama içerisinde birçok sorun barındıran bu iktidardan kurtulacağız.


Az kaldı, kaçınılmaz değişim ve beklenen Türkiye hayali gerçekleşecek söz verdik”dedi.

Çiftçilerin bankalara olan kredi borcu 1 yılda yüzde 75 arttı Çiftçilerin bankalara olan kredi borcu 1 yılda yüzde 75 arttı

Editör: TE Bilişim