Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Bilgilendirme Toplantısı

 

Niğde Valiliği Proje Destek ve Uygulama Birimi tarafından, Anadolu Efes,Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonu (UNDF) tarafından desteklenen ‘Gelecek Turizmde Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu’ teklif çağrısı bilgilendirme toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı.

 

Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe kaymakamları, kurumların proje birimi çalışanları ile turizm alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

 

Vali Yardımcısı Uçgun, yaptığı açılış konuşmasında; sürdürülebilir turizm destek fonunun uygulandığı bölgede cinsiyet eşitliği, ekonomik kalkınma, çevresel sürdürülebilirlik ve sosyal içerme başlıklı dört temel ilke üzerine hazırlanmış projelere 15.000 TL ile 90.000 TL arasında maddi kaynak sağlayacağını ve proje başvurularının 11 Nisan 2014 günü saat 17:00’da sona ereceğini ifade etti.

 

Toplantıda projenin genel amaçları ve teknik konularda bilgilendirme ve ilimizde geliştirilebilecek turizm projeleri konusunda fikir alışverişi yapıldı.  

 

 

 

Editör: TE Bilişim