TÜMSİAD İç Anadolu Bölge Başkanları Toplantısı Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde Selçuk Otel’de gerçekleştirildi.


Toplantıya Genel Başkan Yardımcısı ve İç Anadolu Bölge Başkanı Abdulkadir Yıldız’ın yanı sıra Aksaray, Ankara, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat Şube Başkanları ve yardımcıları ile Kayseri Şube Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.


Toplantıda açılış konuşmasını yapan Kayseri Şube Başkanı Nusret Uğurlu “TÜMSİAD İç Anadolu Bölge Toplantımıza katılan Bölge Başkanımıza ve 8 ilden katılan Şube Başkan ve yardımcılarına teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, toplantı sonrası kendilerine şehir turu yaptırmayı, Erciyes’te başlayan Erciyes Master Planını gezdirmeyi teklif etti.


TÜMSİAD İç Anadolu Bölge Başkanı Abdulkadir Yıldız da Kayseri Şubesine ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.

Abdulkadir Yıldız ‘’2023 vizyonunda hedeflenen 500 milyar dolar ihracat rakamı ile alakalı TÜMSİAD’ın ne kadar bir pay yüklenmesi gerektiği noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz ve istişarelerimizi bu yönde yapıyoruz’’. Ayrıca iki yıldır birinci olduğumuz AB Kobi Haftası etkinlikleri çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda planlanan faaliyetlerimizi artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Üye çalışmalarımız ve dernek üyelerimizin ziyaret edilerek bilinçlenmelerine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Üyelerimizin ihracatlarını geliştirme amacıyla yurtdışı gezilerimiz düzenleniyor diyerek toplantı gündem konularının değerlendirilmesine başlandı.

Toplantı gündeminde yer alan Aylık Şube Raporlarının değerlendirilmesi, Yurtdışı iş gezilerinin değerlendirilmesi, yeni basın bülteni formatının sunumu, AB Kobi Haftası etkinliklerinin değerlendirmesi, Sanayi ve Ticaret Odası seçim çalışmalarının değerlendirilmesi, yeni şube oluşumlarının görüşülmesi, üye çalışmalarının değerlendirilmesi, şubelerin fiziki ve personel durumları konuları, katılımcı şube başkan ve yardımcıları ile görüşülerek istişare edildi. 


Editör: TE Bilişim