Bakan Özhaseki’den Niğde Belediyesine Övgü Bakan Özhaseki’den Niğde Belediyesine Övgü

Geçmişten günümüze Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dönem Koordinatörlüğü yapmış olan akademisyenlere Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Rektörlük toplantı salonunda pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Selim Çınaroğlu'nun da katıldığı törende, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Başkoordinatör Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Ramazan Zor’a, Dönem 1 Koordinatörü Doç. Dr. İsmail Sarı’ya, Dönem 2 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Dilara Fatma Balı’ya, Dönem 3 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Caner Özbey’e, Dönem 4 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sinan Sarı’ya, Dönem 4 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Samancı Tekin’e, Dönem 5 Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Akçay’a ve Dönem 6 Koordinatörü Dr. Örğ. Üyesi Esra Cihan’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Törende açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, “ Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin gelişimine ve tıp eğitimine sunmuş olduğunuz özverili katkılar dolayısıyla siz değerli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim. Ayrıca başta Üniversitemiz Tıp Fakültesi sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının yaklaşmakta olan 14 Mart Tıp Bayramı’nı da en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim