Çiftlik ilçesi şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor Çiftlik ilçesi şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor

Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çiftlik Belediyesi tarafından yürütülen tekstil kent kapsamında 1500 metrekare kapalı alanda 200 kişi istihdam edilecek olan tekstil kentin ilk binası tamamlanıyor.

Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, ilçeye Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çiftlik Belediyesi tarafından yürütülen tekstil kent kapsamında ilk binanın tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.


Başkan Güzel konu hakkında yaptığı açıklamasında, ilçemiz Türkiye Yüzyılına yeni yatırımlar ile giriyor diyerek, “Çiftlik ilçemiz Türkiye Yüzyılına yeni yatırımlarla devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız ve belediyemizin yapmış olduğu ortak proje kapsamında ilçemize kurmuş olduğumuz tekstil kentin ilk binası tamamlanmak üzere. İlk binamızın yüzde 98’lik kısmını tamamlamış bulunmaktayız. İnşallah ilçemizin gençlerine vatandaşlarına burada 1500 metrekare kapalı alanda 200 kişi istihdam edilecek. Zaten mevcut olan ilçemiz Bozköy ve Azatlı Kasabamızda devam eden tekstil atölyelerinde 300 kişiyi istihdam ediyoruz. Yeni yapılan bu binamızla da 200 kişiyi istihdam ederek ilçemizdeki işsizlik sorununa elimizden geldiğince katkı sunmak istiyoruz. Bu yatırımın ilçemize kazandırılmasında Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza, milletvekillerimize şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim