Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı
  Turgut Taygur, Niğdeli esnafı bilgilendirme ziyaretlerine devam ediyor.



Kooperatif Başkanı Turgut Taygur, konu ile ilgili yaptığı açıklama da ; “Kooperatif olarak, esnaf ve sanatkârlarımızı tek tek ziyaret edip, kurumumuzun faaliyetleri hakkında bilgilendirme çalışmalarımıza ara vermeden adım adım devam ediyoruz.



Uzun süredir devam ettirdiğimiz ziyaretlerimizin ne kadar başarılı ve önemli olduğunu verilen ve alınan hizmet noktasında bir kez daha göstermiş olduk. Adım adım gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimiz ve ziyaretlerimizin nerdeyse tamamını gerçekleştirmiş olup halen köy, kasaba ve Niğde merkez de sürdürüyoruz. Kooperatif olarak yapmış olduğumuz görüşmeler ve bilgi alışverişinde esnaf ve sanatkârdan oluşan ortaklarımızın vermiş olduğu takdir bizleri bir kez daha onurlandırdı. Bu başarı kooperatifimizin olduğu kadar tüm Niğde’nindir. Buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Kooperatifimizin çalışmaları arasında sadece kredi sağlamak değil, her ortağın her şartta nasıl bir yol izlemesi gerektiği konusunda da bilgiler vererek tam destek sunmaktadır. Ortaklarımızın yatırım ve kalkınma konusunda izlenmesi gereken yollar ve çözümler sunmak bizlere ve ülkemize de ayrıca güç katmaktadır.



Bunun içinde Niğde’yi karış karış gezmeye ara vermeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüz en net tablo kurumumuzun çalışmalarının ne kadar verimli ve önemli olduğudur. Bizlerin buradaki amacı Kooperatifimiz adına daha güçlü bir hizmet, daha güçlü bir kurum ile bugün ve yarın en kaliteli en hızlı bir biçimde yakalamış olduğumuz yükselişi esnaf ve sanatkârlarımız ile birlikte sürdürmektir.  Kooperatifimiz, işte tamda burada Niğde ve Niğde esnafı için oldukça önemlidir. Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin tüm imkânlarını en uygun şekilde yerine getirmek korumak en önemli vazifemizdir. Daha öncede belirttiğimiz gibi, aklındaki sorusuna cevap almak ve çalışmalarımız hakkında bilgi isteyen herkesi bekliyoruz. Çünkü en donanımlı ve bilgili yer kurumun kendisidir. Tüm Niğde esnafını saygı ile selamlıyor ve bereketli kazançlar diliyorum.”dedi.

 

 



Editör: TE Bilişim