İl Tarım Müdürlüğünden Ab Projesinde İkinci Hareketlilik Çek Cumhuriyetine Yapılıyor.

 

Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP) Leonardo da Vinci Hareketlilik projeleri kapsamında Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından uygulanmakta olan " Süt Sağım ve Süt Hijyeni Konusunda Birliklerin ve Teknik Personelin Organizasyonel Kapasitesinin Gelişimi" adlı proje kapsamında ikinci hareketlilik ÇEK CUMHURİYETİ'ne yapılacak.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü toplantı salonunda Çek Cumhuriyeti katılımcılarına yönelik bir bilgilendirme toplantısı yapıldı. Proje koordinatörü Suat ELLİ tarafından proje hakkında ve uygulamaya yönelik bilgi verildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü  Murat TÜRKMEN " İl Müdürlüğü olarak uygulamakta olduğumuz  ilk AB projesinin ve proje sonrasında elde edilecek kazanımların önemine değinerek, bu tür projelerin gerek personel ve gerekse kurum kapasitesinin artmasına katkılar sağladığını ifade ederek projemiz ülkemiz ve ilimiz tarımına ve hayvancılığına hayırlı olması temennisinde bulundu."

Proje kapsamında toplam 15 kişi 26 Ekim 2014 – 09 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Çek Cumhuriyeti hareketliliğine katılacak. Hareketliliğe İl Müdürlüğünden, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğinden, Niğde Süt Üreticileri Birliğinden,  ve Ziraat odasından temsilciler katılacaktır.

 

Editör: TE Bilişim