Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma işleminin protokol imzası gerçekleşti. İlk etapta 6 ilde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda da aynı fiyattan satılacak.

Tarım Kredi Kooperatifi ürünleri bakkallarda da satılabilecek. Anlaşma sağlandı. Temel gıda ürünleri başta olmak üzere toplamda 132 ürünün satılacağı ifade edildi.

KOOP Bakkal Dönemi Başlıyor

Un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık Tarım Kredi Marketlerindeki aynı fiyattan bakkallarda da satılacak. Proje anlaşması için Ankara’ya giden Niğde Bakkallar Odası Başkanı Şinasi Göktepe, anlaşmanın bakkal esnaflarına hayırlı olmasını diledi.

Ürünler Tarım Kredi İle Aynı Fiyattan Satılacak

Ürünler Tarım Kredi Marketleri'nde hangi fiyattan satılıyorsa bakkallarda da aynı fiyattan satılacak. Bakkalın malı bittiğinde ise elektronik ortam üzerinden Tarım Kredi'den ürün talep edilecek ve tedarik sağlanacak.

6 Pilot İl Belirlendi

İlk etapta 6 ilde hayata geçirilecek olan projede, yılsonuna kadar Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara'da pilot uygulama kapsamında 250 bakkala bayilik verilecek.

Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı

Editör: TE Bilişim