İlçe Müdürlerinden, İl Müdürüne Brifing İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen İlçe Müdürlerinden 2014 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing aldı.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen İlçe Müdürlerinden 2014 yılında yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing aldı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan sunuma; İl Müdürü Murat TÜRKMEN, İl Müdür Yardımcısı Hacı Yusuf Parlak, Şube Müdürleri; Vahap EROL, Bülent AKDEMİR, H. İbrahim ÖZER, Adem İĞDELİ, Saadettin YILMAZ, Ali SOLAK ve Kurtuluş ÇELİK, İlçe Müdürleri ; Burhan İLERİ, Abdi ÖZDEMİR, Serbülent ÖZKAN, Tahsin ASLAN ve Muzaffer GEYSOĞLU ile konu sorumlusu Mühendisler ve Veteriner Hekim personeller katıldı.

İl Müdürü Türkmen; Merkez İlçe ve diğer 5 İlçe Müdürlerinden 2014 yılı çalışmaları ve 2015 yılında yapılması planlanan hedefler konusunda Brifing aldı. Sırayla merkez İlçe, Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla İlçe Müdürleri 2014 yılında yapmış oldukları çalışmalar hakkında sunum yaptılar. İlçe Müdürlerinin sunumunun ardından İl Müdürü Murat Türkmen değerlendirme ve kapanış konuşması yaptı. Türkmen İlçe Müdürlüklerinin yıl içerisinde yapmış oldukları; Çiftçi eğitim, Tarımsal Destekleme, Bitki Hastalık ve Zararlıları, Hayvan Hastalık ve Zararlıları, Tarımsal İstatistik, Arazi Toplulaştırma, Gıda Denetim, Kırsal Kalkınma, Alternatif Ürün projeleri, vb gibi çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


Diğer taraftan 2015 yılında yukarıda adı geçen çalışmalar ile birlikte yapılacak tüm çalışmalar için İlçe Müdürlerinden; Tarla Günü, Çiftçi Yarışmaları, Çiftçi Gezileri, Demonstrasyon Denemeleri, Bahçe Günleri ve Şenlikler gibi çiftçi etkinliklerinin daha fazla yapılmasını, bu etkinliklere ilçelerde ki Sivil Toplum Kuruluşlarının mutlaka dahil edilmesini ve Gelir Getirici kar marjı yüksek Yeni Projeler üretmelerini istedi. İl Özel İdaresinin KOP kaynakları ile sulamaya açtığı alanlarda sulu koşullarda yetişebilen ürünlere yönelik projeler hazırlamalarını ve uygulamalarını istedi. Ayrıca gerek Bakanlığımız Stratejik Kalkınma Planı ve gerekse yerelde İl Müdürlüğümüzce hazırlanan 4 yıllık Tarımsal Stratejik Kalkınma Belgesi doğrultusunda çalışmaların yürütülmesini istedi. Diğer taraftan hizmetlerin verilmesi esnasında çiftçilerimize ve yatırımcılara güler yüzle muamelede bulunulmasını, onların taleplerini olabildiğinde en kolay ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılmasını istedi.


Editör: TE Bilişim