Kapadokyagaz, 'Yazı Erken Getiren' taksit kampanyasını 31 Temmuz tarihine kadar uzattı. Kampanya ile Niğdeliler Abone Bağlantı Bedeli'ni 6, Güvence Bedeli'ni 3 taksitle ödeme şansına kavuşuyor.


Niğde’nin doğalgaz dağıtımı yapan Kapadokyagaz, bugün önemli bir ihtiyaç haline gelen doğalgazı daha çok kişinin kullanımına sunmak üzere düzenlediği kampanyalarını sürdürüyor.


Kapadokyagaz, 06 Mayıs-30 Haziran tarihlerinde geçerli olan 'Yazı Erken Getiren' taksit kampanyasını 31 Temmuz kadar uzattı.Kampanyadan, hem yeni hem de doğal gaza geçme imkanı bulamamış eski yatırım bölgelerindeki Niğdeliler faydalanabilecek. Kampanya koşulları, anlaşmalı bankaların kredi kartları ile geçerli olacak. Cazip ödeme koşullarından daha çok kişinin faydalanması için, kampanyaları yatırım planları ile eşzamanlı gerçekleştirdiklerini ileten Kapadokyagaz Bölge Müdürü Özenç Gezgin, Niğde'de38.000'den fazla aboneleri olduğunu, 2013 yılında yapılacak yatırımlarla yaklaşık 42.000 aboneye hizmet vermek istediklerini dile getirdi.




Editör: TE Bilişim