İŞKUR tarafından düzenlenen Aksaray Kariyer ve İstihdam Günü Ahiler Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla gerçekleşti.

 

Aksaray Kültür Merkezi’nde 13 Aralık 2012 tarihinde düzenlenen İŞKUR, Ahiler Kalkınma Ajansı ve KOSGEB gibi kurumların yanı sıra özel sektörden bir çok firmanın stant açtığı programa Aksaray Vali yardımcıları Ali Osman İşsen, Mehmet Mızrak, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Kadir Yıldız, Türkiye İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, ATSO Başkan Yardımcısı Ramazan Yılmaz, İŞKUR İl Müdürü Bülent Bekin ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı’nın Aksaray Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Resul Olcar ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gürsoy Olca tarafından temsil edildiği programda konuşmaların ardından İŞKUR ile işbirliği yaparak istihdamda ilk 10’a giren firmalara belgeleri verildi. Mercedes Benz, SÜTAŞ, Eroğlu Giyim, Çift Kartal, Kekinkılıç Gıda, Kaya Giyim, Jestpa, Ağaçlı, Aksaray Gıda ve İSE Otomotiv yetkililerine protokol üyeleri tarafından teşekkür edilerek belgeleri takdim edildi.


Plaket törenlerinin ardından Ahiler Kalkınma Ajansı’nın katkılarıyla Aksaray’a gelen Ahmet Şerif İzgören’in verdiği “Süpermen Türk Olsaydı” adlı konferans büyük ilgi ve beğeni topladı.

 

 


 

 

Editör: TE Bilişim