Niğde’de bir berber dükkanında elektrik kontağından çıkan yangın sonrası berber dükkanı kullanılamaz hale geldi.

Yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen berber dükkanını inceleyen Sigorta uzmanı Emre Kesek, iş yeri yangın sigortasının önemli olduğuna dikkat çekti.

Yangın sonrası iş yerlerinin zor durumda kalmaları için Yangın sigortasının önemli olduğunu dile getiren Uzman Kesek, sigortalı olan iş yerlerine sigorta şirketleri zararı karşıladıklarını söyledi.

Uzman Kesek, “işyeri sigortası yaptırdığınızda, işyerinizde olabilecek ciddi hasarlarda, kullanılamayacak duruma geldiğinde sigorta şirketi hasarın tamamını karşılamaktadır. İşyeriniz, yangına, yıldırıma, infilaka, halk hareketlerine, teröre, hırsızlığa, yer kaymasına ve poliçe kitapçığınızda belirtilen daha birçok riske karşı koruma altına alabilirsiniz. Bunun yanında ek prim ödemek koşuluyla işyerinizi daha farklı olumsuz durumlar karşısında da koruma altına alabilirsiniz. İşyerinizde işyeri sigortası ile demirbaşlarınıza ve makinelerini bakım ve onarım yaptırabilirsiniz. İşyerinizde size ve çalışanlara ait eşyalar teminat altına alınabilir” dedi.

Kesek, son olarak İşyeri sigortasının düşük bedellerle iş yerlerini güvence altına almalarını ve riski en aza indirmenin işyeri sigortası ile olacağını belirtti.


Editör: TE Bilişim