Niğde SGK İl Müdürlüğü 15.10.2014 tarihinde; 11 Eylül'de torba yasa ile yasalaşan “6552 Sayılı Kanun" hakkında bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Bor İlçesinde yapılan toplantı ilk olarak Müdür Yardımcısı Nurhan BAYER’in sunumuyla Muhasebeciler Odasında gerçekleşti. Müdür Yardımcısı Bayer “torba yasada yer alan genel sağlık sigortası, Bağkur sigortalıları ile sigortalı çalıştıran işverenlerin birikmiş borçlarına getirilen ödeme kolaylıklarına değinerek, muhasebecilerin sorularını cevaplandırdı.

Program daha sonra Bor Kaymakamlığının işbirliğinde hazırlanan toplantıyla devam etti. Toplantı açılış konuşmasını yapan Bor Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK “ toplantının vatandaşlarımız için çok yararlı olacağını belirterek katılımcılara teşekkür etti.” 

Bor Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK’ün konuşmasının ardından Niğde SGK İl Müdürü Adil DEMİR “6552 sayılı yasa kapsamından vatandaşlarımızın yararlanması için her ilçede seminer verildiğini ve verilmeye devam edeceğini” belirtti.


Konuşmaların ardından Niğde Vergi Dairesi Müdürü Beyhan ÖZKALALI ve Müdür Yardımcısı Ömer Faruk İLHAN konuyla ilgili sunumunu gerçekleştirdi. Aynı zamanda katılımcıların yasayla ilgili  soruları yanıtlandı.


Toplantıya Bor Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Niğde Vergi Dairesi Müdürü Beyhan ÖZKALALI, Bor SGM Müdürü Rıza KIVANÇ, Belde Belediye Başkanları, Bor Kamu Kurumlarının İdari Kadrosu, sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra mahalle ve köy muhtarları katıldı.


 
Editör: TE Bilişim