Son yılların en çok ivme kaydeden ülkesi Çin,  ürettiği kaliteli mallar sayesinde dünya pazarında dikkat çekiyor. Çin mallarını tanıtmak amacıyla düzenlenen China Homelife fuarlar serisinin Türkiye ayağı China Homelife Turkey, birbirinden ilginç ve renkli ürünlerle ziyaretçilerini buluşturuyor.


China Homelife Turkey’de, zayıflamaya ve selülite çözüm olan sauna çadırları ve sadece birkaç dakikada 10 günlük bronzluk sağlayan bronzlaşma cihazı oldukça ilgi görüyor. Çamaşır sepetini andırarak yer kaplamayan ve buhar haznesine su veya süt konularak çalıştırılan sauna çadırı hem cilde faydalı hem de zayıflatıyor. Bronzlaşma cihazı ile dakikalar içinde tüm vücudunuz 10 günlük bir bronzluğa sahip olabiliyor.

Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya ve Ürdün’den sonra Türkiye’de ilk kez düzenlenen China Homelife Turkey, yaklaşık 200 firmanın kalite kontrolden geçmiş binlerce ürünüyle kalitesini ispatlıyor.

Yüzde 100 devlet desteği ile fuara katılan Çinli firmalar, ipek kumaşları, renkli battaniyeleri, nevresimleri, kabanları, montları, banyo armatürleri, oyuncakları, valizleri ile 8 Haziran Pazar gününe kadar Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.

Sinerji Uluslararası Fuarcılık Hakkında

Dünya çapında fuar organizasyonlarına imza atan Sinerji Uluslararası Fuarcılık; makina, plastik, elektrik, moda, ev tekstili, ev gereçleri, oto yedek parça gibi birçok sektörde ses getiren fuarlar düzenliyor. 2012 yılında kurulan Sinerji; Türkiye, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna’da gerçekleştirilen fuar organizasyonlarına katılımlar sağlıyor. Kazakistan’da düzenlenen önemli fuarların Türkiye, Avrupa ve Asya satış-pazarlama faaliyetlerini yürüten Sinerji, 7 farklı sektörde fuar düzenliyor. China Homelife fuarlar serisinin ana organizatörü Çinli Meorient’in Türkiye işbirlikçisi olan Sinerji, China Homelife Turkey ile ilgili tüm tanıtım organizasyonunu yürütüyor.


Editör: TE Bilişim