Nakliyeci, servis şoförleri, okul servisleri gibi alanda faaliyet gösteren vatandaşların halen %90’nın çalışmadığı dile getiren Kızıltan, şoför esnafının kredilerin faizleri kaldırılması, kredi ötelemesi gibi çalışmaların esnafı rahatlatacağını söyledi.

Toplu taşıma araçlarında Pandemi nedeniyle uygulamaya geçen HES kodu uygulamasına vatandaşların gereken önemi vermesi konusunda vatandaşlara çağrıda bulunan Kızıltan, “ Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan, şoför esnafına uyarı yaparak, yine şoför esnafına gereken desteğin verilmesi konusunda çağrıda bulundu. Toplu taşıma araçlarında Covid-19 kuralları çerçevesinde özellikle maske ve temizlik konusunda dikkatli olmalarını, HES Kodu uygulamasına da gereken önemin verilmesini istedi.

İlimizde artan vakalar neticesinde turuncudan-kırmızı kategoriye doğru yükseliş halinde olması nedeniyle, normale dönmemiz için el birliği içinde olmamız gerektiğine vurgu yapan Kızıltan, “Şoför esnafı olarak üstümüze düşeni yapıyoruz, gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Daha dikkatli olarak el birliği ile eski normalimize dönmeyi en kısa zamanda ümit ediyoruz. Tam kapasite çalışmamız için kurallara uymamız şart!” diye konuştu.

Şoför Esnafımız Zor Durumda!

Pandemi dönemi ile birlikte en büyük sıkıntıyı yine şoför esnafının yaşadığını söyleyen Başkan Kızıltan, Nakliyeci, servis şoförleri, okul servisleri gibi alanda faaliyet gösteren vatandaşların halen %90’nın çalışmadığı dile getirdi. Çalışmayan esnaflar için Başkan Kızıltan, kullanılan kredilerin faizleri kaldırılması, kredi ötelemesi gibi çalışmaların esnafı rahatlatacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim