Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSAD) Niğde Milletvekili ve Ak Parti İl Başkanı ile Dost Meclisinde buluşarak değerlendirmelerde bulundular.

Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen,  Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç Niğde Müsiad üyeleri ile bir araya geldi.

Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe ziyaret hakkında şu değerlendirmelerde bulundu; ‘’Sayın milletvekilimiz, il başkanımız ve ilçe başkanımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Müsiad üyelerimizle birlikte Niğde’nin ekonomi ve iş dünyasını konuşma fırsatı bulduk. Bizim için gerçekten ufuk açan bir değerlendirme toplantısı oldu. Niğdemizin her alanda gelişmesi bizim en büyük arzumuzdur. Bunun için üyelerimizle birlikte sık sık programlar yaparak girişimlerde bulunuyoruz. Milletvekilimiz ve siyasi parti temsilcilerimizle geniş katılımlı yaptığımız bu toplantımız çok önemli ve faydalı idi ‘’ dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekil Erdoğan Özegen; ‘’Müsiad  Niğdemiz ve ülkemiz için önemli çalışmalara imza atan bir dernek.  Milyonlarca insana iş istihdamı sağlayarak önemli bir göreve imza atıyorlar. Bugün burada değerli Müsiad üyeleri ile bir araya gelerek Niğde ekonomisini ve Türkiye’yi konuştuk. Çok verimli geçti bizim için. Müsiad Başkanımıza ve değerli üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum ‘’ dedi



Editör: TE Bilişim