Başkan Özdemir, Ak Parti Niğde Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında video konferans yöntemiyle katılarak, önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Belediyesi’nin gelirlerini pandemiye rağmen artırdıklarını ifade etti. Bu süreçte gelirini artış gösteren ender belediyeler arasında yer aldıklarını belirten Özdemir, ‘’Belediyemizde çok ciddi çalışmalar yaparak mali disiplini sağladık. Gelir artıcı işlere önem verdik. Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği gibi belediyelerin kendi ayakları üzerinde durabilmeleri gerekiyor. Artık kendi ayaklarımızın üzerinde durabiliyoruz.’’ diye konuştu.

Niğde Belediyesi’nin gelirlerini 2021 yılında yüzde 50 daha artıracaklarını da ifade eden Başkan Özdemir; ‘’Çarşıda teşkilatımızı, gururla başı dik gezdireceğiz.’’ Şeklinde konuştu.

Başkan Özdemir, Kale ve Çevresi Yenileme Projesinin ve Eski Sanayi Sitesi’nin Hıdırlık Mevkiine taşınması ile ilgili olarak da detaylı bilgiler verdiği konuşmasında, bu iki projenin tamamlandığında Niğde’nin kaderini değiştireceğini anlattı.

Başkan Özdemir, 150 Milyon TL bedelli arıtma tesisinin ise en geç 2 ay içerisinde açılarak hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim