Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı

2022-2023 Eğitim ve öğretim döneminde verilen aranın ardından 2 haftalık zorunlu tatilin de geride kalması ile başlayan ikinci dönem öğrencilerin güvenliği için harekete geçen polis ekipleri okul çevrelerinde kuş uçurtmuyor.

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin güvenli ortamda yetişmesi ve okullardaki güvenliklerini sağlamak için tüm tedbirlerini alan polis ekipleri, okulların uzun süren yarıyıl tatilinin tamamlanması ve yeni dönem için ders zilinin çalması ile harekete geçtiler. İl emniyet müdürlüğüne bağlı trafik, asayiş, güvenlik şube, KOM ve Narkotik ekipleri sorumluluk alanlardaki okul önleri ve çevrelerinde denetim faaliyetlerini arttırdı. Yapılan çalışmalarda okul çevrelerinde trafik güvenliği için trafik polisleri görev alırken diğer birimler okul harici olan kişilerin öğrencilerle diyaloğu konusunda denetimlerini arttırdı.

Okul önlerinde yapılan denetimlerden memnun olduklarını belirten öğrenci velileri, Trafik denetimlerinden diğer denetim ve kontrollere kadar yapılan çalışmalar için polis ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim