NiTSO ve bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları, Ödüllü İş Fikri Proje Yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye giren fikirlere çeşitli para ödülleri dağıtılacak.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ile bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulları’nın öncülüğünde Niğde’de ödüllü proje yarışması düzenlendi.

“Kır kabuğunu, bir fikirde sen bul…” adlı yeni iş fikri proje yarışması ile Niğde ilinde girişimcilik potansiyeli ve değerlerini ortaya çıkaracak en ekonomik, en işlevsel ve yenilikçi iş fikirleri aranıyor. Hayatı kolaylaştıracak, ihtiyacı karşılayacak, yatırıma dönüştürülebilecek, yenilikçi ve fark yaratacak fikirleri bulmayı amaçlayan ödüllü “Kır kabuğunu bir fikirde sen bul” iş fikri proje yarışması için geri sayım başladı.

Dereceye giren yarışmacıların ödüllendirileceği iş fikri yarışmasına katılmak için yapmanız gereken, en iyi iş fikrini bulmak ve başvuru formunu doldurmak. Niğde de bir ilk olan bu yarışmada ilk etapta ilk on belirlenecek ve sözlü mülakata çağrılacaktır. Sözlü mülakat sonunda ilk üçe kalan yarışmacılar belirlenecektir. Sizlere yeni ufuklar açma şansını sunan yarışmada birinciye 10.000 TL, ikinciye 6.000 TL, üçüncüye 3.000TL para ödülü verilecektir. Para ödülünün yanı sıra ilk üçte yer alan yarışmacılara iş fikirlerini hayata geçirmeleri koşuluyla NiTSO’nun yayınlarında ücretsiz reklam yayınlama ve gelecekte açılması planlanan ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ kursuna ön elemesiz katılma hakkı verilecektir. 

Editör: TE Bilişim