Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) ve Ahiler Kalkınma Ajansı  işbirliğinde 27 Kasım 2018 Salı günü saat 13.30 da Grand Otelde ‘Devlet Destek ve Teşvikleri Bilgilendirme Programı’ düzenlenecek.

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NiTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında; Düzenleyeceğimiz programda mevcut sistemde halen uygulanan devlet destek ve teşvikleri hakkında uzmanlar tarafından bilgiler verilecek. Ülke ekonomisine daha fazla katma değer oluşturmak amacıyla yapılacak olan bilgilendirme programında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destekleri, KOSGEB Destekleri, Ticaret Bakanlığı Destekleri, Tarım ve Orman Bakanlığı Destekleri ve Türk Patent ve Marka Kurumu hizmetleri ile ilgili faydalı bilgiler bakanlık temsilcileri tarafından katılımcılara sunulacak dedi.

Katırcıoğlu; bilgilendirme toplantısında katılımcıların devlet destekleri hakkında merak ettiği soruların da cevaplanacağını belirterek düzenlenecek olan bilgilendirme programına tüm üyelerimizi davet ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilişim