Niğde’nin yetiştirmiş olduğu memleket sevdalısı diğer bir evladı, ekonomist girişimci hemşerimiz Mahmut Selim Albayrak, Niğde’ye müjdeli haber verdi.

Haber: Ali AKBAŞ

İlerleyen Madencilik sahibi Niğdeli hemşerimiz Mahmut Selim Albayrak, Niğde’ye yapılacak olan yatırım projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Albayrak açıklamasında; “Niğde’nin Koyunlu Köyünden yetişen, memleketiyle irtibatını kesmemiş, ne her ay en az üç defa sıla ziyaretleriyle yaklaşık 10 gün süreli memleketin de bulunan. Niğde ve Niğdeliler ile her zaman iç içe yaşayan, her daim memleket özlemini duyan, Niğde sevdalısı bir ekonomist girişimci olarak memleketime güzel faydalı hizmetlerin içerisinde bulunmak gayret ve çabasıyla birlikte durmak yok yola devam ediyorum.

Memleketimizin madencilik kalkınmasında öncülük edecek ekonomik değerli büyük projelerden birisini Yüce Allah’ın izniyle İnşallah Niğde’mizde hayata geçirmenin mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. İlerleyen Madencilik ve İnşaat Şirketimiz geçen zaman içerisinde Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş, Çorum illerinde maden ocakları işletmeciliği ile birlikte Tekirdağ da 456 konut, Çorlu’da yol yapımı çalışmalarını tamamlamış bulunuyor.

GÖZÜN AYDIN NİĞDEM

Ülkemizde ki endüstriyel hammaddelerin ekonomik değeri, kullanım alanları bakımından büyük değerini koruyor. Kimyasal Sanayi Hammaddelerinden olan  Kaolen ve Feldspat madenleri konusunda da ilk beş firmadan birisi İLERLEYEN Madencilik ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti olarak Niğde’ye yaklaşık 2.500.000TL.tutarındaki son teknolojik yatırım onayını alınmış,  30 gün içerisinde üretim faaliyet çalışmalarına başlıyor. Niğde İli, Çamardı İlçesi Elmalı-Kızılören yolu üzerindeki alanda Kaolen(Kaolın) ve Feldspat madenleri işletimi memleketimizdeki önemli yatırımlardan birisi olacak. Koca Reis ile beraber yürüyüp, beraber ilerleyen Niğde’m gözün aydın. Memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.

Mahmut Selim Albayrak Kimdir?

Niğde Koyunlu 1981 doğumlu, bekar, Üniversite Ekonomi Lisans Mezunu, girişimci ekonomist, AK Parti Merkez Karar Yürütme (MKYK) Üyeliği ve Ankara İl Teşkilatında Başkan Yardımcılıkları görevlerinde bulundu. İlerleyen Madencilik ve İnşaat Şirketi sahibi ve Yönetim Kurulu Üyesi.

Editör: TE Bilişim