Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın himayesinde TOBB ile işbirliği içerisinde “Burası Türkiye burada İŞ var” sloganı ile istihdam seferberliği başlatılmıştı.

Bu kapsamda Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Niğde Teknopark’da faaliyet gösteren işletmelerle İstihdam seferberliği 2019 kapsamında Teknopark toplantı salonunda bir araya gelerek istihdam teşvikleri, aktif işgücü programları, kısa çalışma ödeneği hakkında bilgilendirme yaptı.

Yapılan toplantıda ayrıca bilişim sektörüne yönelik istihdam teşvikleri, geleceğin mesleklerinde işbaşı eğitim programları, dijital dönüşüm ve İl Müdürlüğümüz, Ahiler Kalkınma Ajansımız, Üniversitemiz işbirliğiyle kodluyoruz.org ile birlikte gerçekleştirmekte olduğumuz yazılımcı yetiştirme eğitim programı “Niğde Python&Django Web Development Bootcamp” hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Onur Özcan’ın istihdam seferberliği sunumu yaptığı toplantıya Niğde Teknopark AŞ Genel Müdürü Dr. Rıfat Battaloğlu, KÜSİ Niğde Temsilcisi Prof. Dr. Öner Yusuf Toraman, Teknopark AŞ’de faaliyet gösteren işletmeler katılmış, toplantı soru cevapların ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim