Tanıtım Haber

Kurban Bayramına sayılı günler kala, vatandaşların kurban alabilmeleri ve kurban kesimini kolaylaştırmak için Niğde'de bir ilk yapılıyor. Hidayet Ağaoğlu isimli kurbanlık koyun işletmecisi,  satışa sunduğu koyunları müşterilerinin adresine ister canlı isterse kesimi yapılmış paketlenmiş  şekilde teslimini yapıyor.  Üstelik bütün bunlar ücretsiz...


Bor İlçesi Badak Köyünde hayvan işletmetsi Hidayet Ağaoğlu  tarafından adrese teslim kurbanlık satışlarına başlandı. Hidayet Ağaoğlu, bu yıl kurbanlık fiyatlarının 550 - 750 lira arasında satışa sunduğunu. İstenildiği takdirde, kurbanlık kesimi, vakaletle kesim ve dağıtımı ücretsiz olarak yaptıklarını belirtti. 

Hidayet Ağaoğlu, Kurbanlık alan müşterilerinin hayvanlarının seçmelerinin ardından, bayramdan önce arefe günü istenen adrese teslimini yapacaklarını, Kurban Bayramı günü kesiminin ücretsiz şekilde yaptıklarını, istenirse vekalet alınarak kesilmiş, parçalanmış halde paketlenerek kurban sahibi müşterilerinin evlerine veya istedikleri adreslere ulaştıracaklarını  ifade etti. 

Ücretsiz kurban kesimi, adrese teslim gibi hizmetlerin yanında kurbanların derilerinin müşterilerinin talimatları doğrultusunda istenilen kurum ve kuruluşlara da müşteri adına teslim edeceklerini  söyledi. 

Kurban kesecek vatandaşlarımız için her türlü kolaylığı sağlayan Kurbanlık Koyun üreticisi ve satıcısı Hidayet Ağaoğlu'na ulaşmak için  0505 821 34 00 numarayı aramak yeterli...



Editör: TE Bilişim