Civil Çocuk Giyim Mağazası Niğde’de Eski Terminal Caddesi üzerinde açıldı.



Açılış AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yoğun ilgi gösteren çocuklarla fotoğraf çekinerek tek tek ilgilendi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Şehrimizin ve bölgemizin ihtiyacını karşılayacak özellikle çocuklarımıza yönelik bir giyim mağazası. Bayanlarımıza yönelik bir ulusal markanın Niğde'ye gelmesi bizim açımızdan sevindirici. Bu mağazanın buraya açılmasına vesile olanlara tüm Niğdeliler adına teşekkür ediyorum. Eski terminal caddemiz canlı bir caddemiz ama bu mağaza da canlılığını artıracak bir mağaza. Bu iş yerinin hayırlı olmasını buradan helalinden bol rızık elde etmelerini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Bu mağazamızdan alışveriş yapacak tüm kardeşlerimize hayırlı alışverişler temennisinde bulunuyorum" dedi.



Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Bu mağazamızın Niğde'mize, iş yeri sahiplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Allah hayırlı helal bol kazanç versin temennisinde bulunuyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan duaların ardından, açılış kurdelesi kesildi. 



Editör: TE Bilişim