Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Niğde Şubesi ‘’28 Şubat Son Darbe’’ konulu bir panel düzenledi.

Panele konuşmacı olarak Müsiad eski genel başkanı ve Ak Parti Rize eski Milletvekili Ali Bayarmoğlu ile gazeteci yazar Ekrem Kızıltaş katıldı.

Niğde İl Kültür Merkezinde düzenlenen panelin moderatörlüğünü Müsiad Niğde Şubesi Sektör Kurulları Başkanı Mücahit Umucu yaptı.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Milli Eğitim Müdürü H.İbrahim Yaşar, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Meclis Başkanı Mahmut Peşin ve çok sayıda davetli katıldı.

28 Şubat Postmodern darbesinin derinlemesine konuşulduğu panelin açılış konuşmasını Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe yaptı. Gümüştepe ‘’Müsiad olarak etkin programlar yapmaya devam ediyoruz. Ülkemiz üzerinde büyük tesir bırakan bir konuyu derinlemesine işlemek için alanında 2 uzman konuğu sizlerle buluşturduk. Bundan sonrada çeşitli alanlarda Niğdemiz ve ülkemiz için güzel şeylere imza atmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın kısa konuşmasından sonra panelistler sahnedeki yerlerini aldı ve 28 Şubat Postmodern Darbesi’nin ülkemiz üzerindeki etkilerini anlattı. E muhtıra, 17-25 Aralık operasyonları gibi birçok darbe girişiminin detaylarının anlatıldığı program, salonda bulunan konukların sorularıyla devam etti.

Program sonunda yeni üyelere rozet taktimi olurken, panele katılan misafirlere plaket verildi 





Editör: TE Bilişim