Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Eskisaray, Burhan ve İlhanlı Mahalleleri ve 10 Hektarlık Eski Sanayi Sitesi alanız Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi kapsamına alındı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir: “Niğde'miz en iyisine layık demiştik. Hamdolsun şehrimiz için söz verdiğimiz, hayal ettiğimiz ne projemiz var ise hepsini bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Esnaflarımızın hiçbiri mağdur olmayacak ve herkesin mutlu olacağı bir Niğde inşa edeceğiz” dedi.

Ak Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin : “Daha modern bir yapıya sahip Niğde için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile bugün Resmi Gazete'de yayınlanan 3028 sayılı kararı ile ; Eskisaray, Burhan ve İlhanlı( Kırbağları) Mahallelerimizde 10 Hektar alan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamına alınmıştır. Niğde'mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ak Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ise: “Hayırlı Olsun.Büyüyen Niğde için daha güzel bir gelecek için çalışıyoruz. Resmi Gazete'de yayınlanan 3028 sayılı kararı ile ; Eskisaray, Burhan ve İlhanlı( Kırbağları) Mahallelerimizde 10 Hektar alan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamına alınmıştır” dedi.

Editör: TE Bilişim