Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Teknopark’ı ziyaret ederek, Niğde Teknopark ve bünyesinde faaliyet göstermekte olan firmaların çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan eşlik etti.

Vali Yılmaz Şimşek’e, Niğde Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu tarafından Teknopark’ın son Ar-Ge projeleri, mevcut doluluk oranı, Teknoparkın performans endeksi değerlendirmesinde sıralamada göstermiş olduğu başarı ile ilgili bir de sunum yapıldı. Teknopark bünyesinde planlaması yapılan “Yenilenebilir, Sürdürülebilir, Enerji Etkin Sistemler Entegrasyonu Sistemi” ile ilgili bilgiler verilen Vali Yılmaz Şimşek proje yürüten firmalar ile bir toplantı gerçekleştirerek Ar-Ge projeleri hakkında da bilgi aldı.

Program, Niğde Teknopark'ta, Savunma Sanayi alanında faaliyet gösteren Balkan Savunma, Enerji alanında faaliyet gösteren Faradx Enerji ve Okka Türk Kahve Makinaları ile yüksek oranda ihracat gerçekleştiren Arzum Elektrikli Ev Aletleri firmalarının ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim