MÜSİAD Niğde Şubesi, Uygulamalı Girişimcilik Kursu ve Ön Muhasebe Kursunu (İşkur, Kosgeb, Ahiler, Halk Eğitim Merkez, işbirliği ile) başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere bir program düzenledi.

Özbelde Hasbahçem Restaurant’da düzenlenen törene Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, İşkur Müdürü Mustafa Toköz, Kosgeb Müdürü M.Haşim Karaman ve Kosgeb, Ahiler Yetkilileri yanı sıra Müsiad üyeleri ile kursiyerler katıldı.

Törende bir konuşma yapan Müsiad Niğde Başkanı Hüsamettin Gümüştepe, Müsiad olarak Niğde’de önemli bir kursu tamamladıklarını belirtirken şöyle devam etti; ‘’Müsiad ailesi olarak Niğde ve Türkiye ekonomisine büyük katkılar sunmaktayız. 50 kursiyerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladılar ve bugün sertifikalarını alma hakkını elde ettiler. Kursumuzda aldıkları eğitim sonrası deneyimlerini ticari hayatlarına yansıtarak başarılara imza atacaklarından kuşkum yok. Hem ön muhasebe hem de girişimcilik alanında ihtiyaç vardı ve biz bu ihtiyacı karşılamak üzere harekete geçtik. Kurumlarımızla işbirliği yaparak başarılı bir şekilde kursumuzu tamamladık. Kursiyerlerimizin aile ekonomisine ve Niğde ekonomisine katkı sunacak çalışmalar yapmalarını temenni ediyor, sertifikalarının hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Törende Ak Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’da kısa bir konuşma yaparak, kursiyerlere hayırlı olsun derken, Müsiad ailesinin çok güzel işler yaptığını ve bundan sonraki çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

50 kursiyerin sertifikası, protokol tarafından takdim edildi.

Editör: TE Bilişim