Niğde Valisi Mustafa Koç, kış mevsimi gelmeden ihtiyaç sahibi vatandaşların kömür ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, merkez, merkeze bağlı belde ve köylerde yaklaşık 7 bin ton kömür yardımı yapıldığını aktardı.

YETEV’den Bor İlçesine Dev "GES" Yatırımı YETEV’den Bor İlçesine Dev "GES" Yatırımı

Niğde Valisi Mustafa Koç, kış mevsimi gelmeden köylerde oturan ihtiyaç sahibi vatandaşların kömür ihtiyaçlarının karşıladıklarını belirterek tespit edilen 5 bin 550 aileye yaklaşık 7 bin ton kömür dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti.  Vali Koç, “Kömürlerin dağıtımı muhtarlar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerin gözetiminde yapıldı.  Öncelikli olarak köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın kömürlerinin dağıtımını tamamladık. Amacımız kış mevsimi gelmeden kömür dağıtım işlemlerini tamamlayıp vatandaşımıza sıcak bir yuva hazırlamaktır. Hizmet alımı yöntemiyle dağıtımı yapılmakta olan kömür, il merkezinde bizzat vatandaşların evlerine, köylerde ve beldelerde ise muhtarlıkların belirlediği alanlara indirilerek vatandaşlarımıza dağıtımı gerçekleştirildi” dedi.

Vali Koç, "Vakfımız Niğde’de yaşayan, hak sahibi vatandaşlarımızın durumlarını yakından takip ediyorlar. Sosyal devlet anlayışı içerisinde devletimizin tüm imkânlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanlarındayız,  yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim