Niğde iş dünyasını yakından ilgilendiren  1. Niğde İnnovasyon Günleri yapılıyor.

 
Haber : Selim GÖKEL

Bor Organize ve Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Mali Müşavir Murat Çopur, Yüksel Ferforje, Toros Üniversitesi, Turkcel, E-Bilge İnternet Teknolojileri ve Figensoft katkıları ile Niğde’de  1. İnnovasyon Günleri yapılacak.

 

Niğde’de 1. Yapılacak olacak Niğde İnnovasyon günleri Niğde Kültür Merkezi’nde 16 Ağustos 2013 Cuma Günü Saat 14:00’da başlayacak  programda , Üretim Yönetimi ve Süreç İyileştirme, Hibe ve Destek Programları,  Sosyal Medya ve Diğer İnternet Kanalları Yoluyla Digital Pazarlama, İş Dünyası için Teknolojik Yenilikler konularında seminerler verilecek.

 

Niğde İş Dünyasının yoğun ilgisinin olacağının tahmin edildiği  1. Niğde İnnovasyon Günlerinde,  Toros Üniversitesi’nden Prof. Dr. Yusuf Zeren, Yrd. Doç. Dr. Selma Erat, Yard. Doç. Dr. Fikri Ege, Öğrt. Gör. Volkan Kadir Gün, Mersin Teknopark Genel Müdür Özgür Durmaz, AHİKA Progrman Birim Başkanı Ramazan Özdemir, Figensoft (Mobil İş Uygulamalaları, Turkcell (Akıllı İş Çözümleri), E-Bilge (Kurumsal İnternet Çözümleri)’nden konularında uzman yetkililer seminer verecek.

 

Bor OSB ev sahipliği ile  Mali Müşavir Murat Çopur, Yüksel Feforje, Toros Üniversitesi, Turkcell, E-Bilge İnternet Teknolojileri,  Figensof katkıları ile yapılacak  olan  1. Niğde İnnovasyon Günlerine Niğde’de bulunan iş adamları ,  meslek sahipleri ve konuya ilgi duyanların davetli olduğu belirtildi.



 

Editör: TE Bilişim