Maliye Bakanlığı tarafından il özel idaresinin görev ve sorumluluk alanlarında kullanılmak üzere 5 milyon lira ödenek gönderildi.



 İlimize gönderilen ek ödenek ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Milletvekilleri Alpaslan KAVAKLIOĞLU ve Ömer SELVİ şunları kaydettiler.

            KAVAKLIOĞLU: Ek Ödenek İlimize Hayırlı Olsun

            "İlimiz hizmetlerin en iyisine layıktır. Bu bağlamda Ankara'da icracı bakanlıklar nezdinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Tüm Bakanlıklar nezdinde ülke genelinde uygulanan projeleri hassasiyetle takip ediyoruz. Bu kapsamda Maliye Bakanlığı eliyle il özel idare hesabına 5 milyon TL ödenek aktarılmıştır. Bu ödenek idaremizin görev ve sorumluluk alanına giren işlerde kullanılacaktır.

            Bu ödenek ile ilimizde yapılacak hizmetlerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum."    

 

            SELVİ:  Köylünün İhtiyacı Giderilecek

Milletvekili Ömer SELVİ ise konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede;

"Maliye Bakanlığı 2013 yıl sonu itibariyle illere yıl sonu artık ödeneklerden pay ayırmıştır. Bu kapsamda ilimize 5 milyon TL ödenek ayrılmıştır. Ayrılan bu ödenek miktarına baktığımızda ülke geneline göre iyi bir rakamdır.

Ayrılan bu ödenek ile Niğde İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanındaki yol, su, içme suyu vb. işlerde kullanılacaktır. Bu ödeneğimizin değerlendirmesinde ilimizde gerekli planlama yapılacaktır. Köylümüzün acil ihtiyacı olan işler öncelendirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır." dedi.






Editör: TE Bilişim