Niğde İl Genel Meclisi kararı ile Niğde İl Özel İdare tarfından 100 bin liraya Zehirli Yem Paketleme Makinası sistemi kuruludu. 

Zehirli Yem Paketleme Makinası sistemi kurulumu hakkında bir açıklama yapan Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin;  Niğde İl Özel İdaresi Çiftçilerimize verdiği desteğe her gün bir yenisini eklemektedir. Özellikle Hububatlarda çiftçilerimize çok zarar veren tarla fareleri için "Zehirli Yem Paketleme Makinası"  ve sistemini alarak Tarım İl Müdürlüğü hizmetine verdi. Kurulan paketleme tesisi saatte 2 ton Zehirli Buğday hazırlama ve paketleme kapasitelidir. Yani bir günde 1' er kg lık 16.000 adet Fare Zehirini hazırlayıp paketleyebilen komple"Zehirli Yem Paketleme Makinası" 100.000 TL ye İl Genel Meclisi kararı ile Niğde İl Özel İdaresi bütçesiyle alınarak Çiftçilerimizin hizmetine sunulmuştur." dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin açıklamasının devamında;" İlimizdeki çiftçilerin faaliyetlerine destek olmak ve tarım ürünlerinden elde ettikleri gelirlerini artırmaya yönelik faaliyetlerimiz hız kesmeden devam edecektir" diyerek konuşmasını tamamladı. 


Editör: TE Bilişim