Niğde Belediyesi 2013 yılı Performans Programı ve Mali Bütçesi Belediye Meclisinde görüşülerek kabul edildi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığındaki Meclis toplantısı Belediye Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.Niğde Belediyesi 2013 yılı bütçesi 94 milyon 231 bin TL olarak belirlendi.


Plan ve bütçe komisyonunun hazırladığı 2013 Yılı Mali Bütçesi maddeler halinde okunarak oylamaya sunuldu.


Niğde Belediyesi 2013 Mali Yılı harç ve ücret tarifeleri, 2013 Mali Yılı gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesi, Belediye Meclisi üyelerince onaylandı.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 2013 yılında da hizmetlerin aralıksız devam edeceğini ve çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini söyledi.


Niğde Belediyesi 2013 yılı bütçesi 94 Milyon 231 Bin lira olarak belirlenirken, vergi, harç ve ücretler tarifesi ve bütçe kararnamesi de oy çokluğu ile kabul edildi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Belediyenin ana faaliyet alanları dikkate alınıp görev ve sorumluluklar göz önünde bulundurularak amaç ve hedefler tespit edilmiştir” dedi.


“Hizmetlerimize ve yatırımlarımıza 2013 yılında da hız kesmeden devam edeceğiz” diyen Başkan Akdoğan; “Yatırım ve performans hedeflerine ulaşmak için gerçekleştirilecek faaliyetlere ve bunların kaynak ihtiyacına uygun olarak bütçemiz Belediye Meclisimiz tarafından onaylanmıştır" diye konuştu. 


Editör: TE Bilişim