Belediye tahsilâtlarını yapan banka sayısı 8'e yükseldi.

 

Niğde Belediyesinin su fatura ödemelerinde başlattığı bankalardan ödeme kolaylığı devam ediyor. Belediyenin sunduğu bu imkan sayesinde vatandaşlar 8 ayrı bankaya ödeme yapabiliyor.

 

Vatandaşların belediyede olan işlerini daha hızlı bir şekilde sonuçlandırabilmesi için esnek ve pragmatik bir yönetim anlayışıyla hareket eden Niğde Belediyesi’ne olan borçlarını mükellefler artık bankalardan da yapabiliyor.

 

Son olarak İş Bankası ile yapılan protokoller ve teknik yapılandırmalar neticesinde, İş Bankası ile birlikte, Finansbank Vakıfbank, Akbank, Halkbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi ve Ziraat bankalarının internet şubeciliğinden belediyeye ait su borçları ödenilebiliniyor. Öte yandan teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Niğde Belediyesi, fatura ödeme işlemlerini sanal ortamda yapılmasına da imkan sağlıyor. Vatandaşlar artık dünyanın her yerinden Niğde Belediyesine ait faturalarını sıra beklemeden, bilgisayar başından rahatlıkla yapabiliyor. Belediyenin sunduğu bu avantajdan yararlanmak için www.nigde.bel.tr adresine girip, e-belediye seçeneğinden sicil kodu kısmına T.C kimlik numarası yazılması yeterli.

 

Editör: TE Bilişim