Nesob tarafından düzenlenen piyasaya kalifiye eleman yetiştirme öncelikli meslek edindirme kursları devam ediyor.

 

Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği,geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl içerisinde de gençlere ve işsizlere piyasanın ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacına hazırlamak için açtığı kurslara deyim yerindeyse tam gaz devam ediyor.

Gerek İş-Kur gerekse Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğiyle açılan kurslara öncülük eden Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nde hali hazırda Muhasebe Kursu devam ediyor.NESOB bünyesindeki derslikte eğitim gören 25 kursiyer hem yeni bir iş kapısını aralıyor hem de kurstaki her gün için 15 TL harçlık alıyorlar.Kurs sonunda başarı gösteren kursiyerler sertifika almaya hak kazanıyorlar.

NESOB’un önceki dönem kursları ve sertifika kazanan kursiyer sayıları ise şöyle ; muhasebe 25 kursiyer,Pazarlama ve Satış Elemanlığı 2 gurup 50 kişi,Girişimcilik Kursu 25 kişi,Temel Dış Ticaret Kursu 30,Proje Döndü Eğitimi 20 kursiyer.

Geçtiğimiz gün kursiyer seçmeleri yapılarak listeleri oluşacak olan Girişimcilik Kursu ise 16 Kasım 2011 tarihinde başlayacak.

Kurslar ve Eğitimler hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler NESOB’u ziyaret ederek daha detaylı bilgi edinebilirler.



Editör: TE Bilişim